Nieuwe rol hybride tekstschrijver

Het was weer even wennen. Op mijn cv mag dan wel heel stoer ‘bladmanager’ staan, maar dat was nog uit de tijd dat je met een stapeltje foto’s en een diskette onder je arm naar het kantoor van de vormgever fietste. Later kwam er steeds minder van dat managen terecht, en toen ik eenmaal werk combineerde met mantelzorg was ik allang blij dat ik genoeg schrijfklussen had om mijn tekstbureau draaiende te houden.

E-zine

En toen was daar opeens een vraag van het expertisecentrum Hybride Docent. Of we onder de vlag van Magazine on the Spot een e-zine konden maken over leraren die het docentschap combineren met een andere baan of een eigen bedrijf. Met interviews met leraren en werkgevers, praktische informatie en tips, vlogs, infographics, enzovoort. Zou TBAR de coördinatie op zich willen nemen?

Opjutten

Tuurlijk. Leuk. Maar, zoals gezegd, ook even wennen. Collega’s aansturen (en opjutten), de planning in de gaten houden (want strak uiteraard), zelf artikelen schrijven (altijd fijn) en contact met de klant onderhouden (die het soms net even anders wil). Stressvol, zeker ook. Maar bovenal ontzettend leuk om weer eens bij het hele product betrokken te zijn: tekst, beeld, vormgeving, klantcontact. Het resultaat? Dat vind je hier.

Reageren ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *