Op de bouwplaats

Eindelijk weer eens ouderwets op repo! Gewapend met veiligheidsschoenen, bouwhelm, blocnote en pen liep ik een ochtend mee met architecte Frederique van Alphen. Zij leidde me rond op de twee bouwplaatsen van het nieuwe gemeentehuis in Naaldwijk. Je weet wel, van de tomaten, orchideeën en paprika’s. De reportage was bedoeld voor de Verhuisglossy die ik maak samen met de afdeling Communicatie van de gemeente Westland.

Twee bouwplaatsen ja, een publiekscentrum voor burgers en bestuur en een apart kantoor voor ambtenaren in het buitengebied. Mooie glazen panden – metafoor voor de kas uiteraard – met vanbinnen veel hout en licht. We konden zelfs even het dak op, alwaar zonnepanelen en een mooi uitzicht. Ik voelde me maar weer wat bevoorrecht met deze exclusieve preview!

Reageren ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *